My Blog

Koje su najbolje gume za vaš automobil i zašto su važne

Veoma je važno reći koje su najbolje gume za vaš automobil. Gume ne samo da održavaju vaš automobil da se kreće napred – one takođe igraju ključnu ulogu u bezbednosti vašeg vozila, efikasnosti goriva i osećaju u vožnji. Ali sa toliko različitih proizvođača guma i tipova guma na tržištu, može biti zbunjujuće pronaći najbolje gume za vaše vozilo. Naš tim za pregled je razmotrio pristupačnost, reputaciju u industriji, pouzdanost guma i garancije za vek trajanja gazećeg sloja svakog velikog proizvođača guma. Na sajtu omladina pronađite još vesti iz oblasti automobilizma.

Koje su najbolje gume za vaš automobil?

Pokušali smo da opišemo najbolje gume na osnovu ukupnog kvaliteta, reputacije u industriji, pristupačnosti i raznolikosti. Ovih nekoliko brendova koje smo dali kao superlativ kako bismo bolje odgovorili na vaše potrebe, ali bilo koji od najboljih izbora u nastavku je ugledan izbor. Pogledajte i koji su uslovi koji određuju kategorizaciju vozila.

Gume

Saznajte koje su najbolje gume za vaš automobil

Michelin: Najbolje gume u celini

Jedan od najpopularnijih brendova guma u SAD i širom sveta, Michelin prodaje kvalitetne gume u skoro svim kategorijama. Od run-flat guma do letnjih guma do guma za sva godišnja doba, Michelin je na vrhu liste preporuka kako potrošača, tako i stručnjaka iz industrije. Kompanija nudi gume za originalnu opremu i gume za zamenu, od kojih obe mogu uključivati ograničenu garanciju do šest godina ako postoje greške proizvođača. Michelin takođe nudi dugotrajne garancije na kilometražu za mnoge svoje modele, kao što je pokrivenost Michelin Defenders-a od 80.000 milja. U poređenju sa drugim markama guma, ova dužina garancije je iznad proseka. Jedan od načina da sačuvate automobil tokom zime je i da kupite dobre gume. Michelin gume su jaka opcija ako vozite putnički automobil, SUV, laki kamion ili sportski automobil.

Goodiear: Najbolje za izdržljivost

Goodiear, još jedan najprodavaniji brend guma, stekao je ime među vozačima koji traže izdržljivost. Osnovane 1898. godine u Akronu, Ohajo, Goodiear gume su napravljene da traju za sve tipove vozila, uključujući terenske kamione i motorna vozila. Međutim, kako su Goodiear gume neke od najboljih guma u poslu, one dolaze po višoj ceni. Kompanija svoje gume podvrgava rigoroznom internom i nezavisnom testiranju pre nego što bilo koji model pušta potrošačima. Jedna studija koju je sprovela Test Vorld, finska kompanija specijalizovana za testiranje zimskih guma, pokazala je da su Goodiear gume nadmašile druge brendove u skoro svim kategorijama i uslovima – uključujući kočenje, ubrzanje, rukovanje, led, sneg, ledenu kišu i suve puteve. Goodiear zamenske gume su takođe pokrivene ograničenom garancijom do šest godina ili određene kilometraže, u zavisnosti od kupljenog modela.

Neke od njih postaju sve popularnije kod nas

Bridgestone proizvodi dve marke guma: Bridgestone i Firestone. Kompanije su se spojile 1988. i sada nude razne gume za putnička, kamionska i terenska vozila. Bridgestone je bio inovativan igrač u industriji i napravio je korak ka ekološki prihvatljivijim proizvodima. Pogledajte i sve što treba da znate o turbini vozila.

Gume

Dobra guma čuva ceo auto

Kuper: Najpovoljnije

Smatraju se novim detetom u bloku (iako su osnovane 1914.), Cooper gume su znatno jeftinije od većine brendova guma, bez kompromisa u kvalitetu. Neki od njegovih modela, poput pneumatika Cooper CS5 Grand Touring (kupovina na stalku za gume ili gumama sa popustom), mogu koštati između 85 i 153 dolara, u zavisnosti od vozila i veličine gume. Za razliku od velikih brendova kao što su Michelin i Goodiear, Cooper je nezavisni proizvođač guma. Pronalaženje Cooper guma može biti teško, jer se uglavnom prodaju na mreži ili preko dilera koji učestvuju. Cooper nudi garanciju na gazni sloj do 80.000 milja, u zavisnosti od kupljenog modela. Ovo su samo neke marke, ali koje su najbolje gume za vaš automobil znate samo Vi i Vaš auto.

adminKoje su najbolje gume za vaš automobil i zašto su važne

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *