My Blog

Porodični automobil za svaki džep

Ako imate veliku porodicu trebalo bi da kupite porodični automobil za svaki džep. Mali budžet za porodični automobil ne mora da znači ništa loše. Ne morate da trpite loše opremljenu kutiju koja je neudobna, skučena i ima sumnjivu pouzdanost. To je zato što su svi najbolji porodični automobili – bez obzira na cenu – napravljeni da izdrže zlostavljanje od strane roditelja, male dece i tinejdžera ali i omladina voli da vozi – a postoji nekoliko stvari koje su zahtevnije od toga.

Izaberite porodični automobil za svaki džep

Bili bismo spremni da se kladimo da Ferrari ne dizajnira svoje džepove za otpatke na vratima. Tako da bi mogao da se odupre vrsti hemijske erozije koju donosi dvomesečna kora banane. Na način na koji smo sigurni da rade mnogi proizvođači porodičnih automobila. U tom smislu je važno i odlučiti da li Vam je bolji automatik vs. manuelni menjač, radi lakše i udobnije vožnje. Dakle, ako tražite jeftin automobil koji može da izdrži sve lepljive stvari koje deca mogu da bacaju u njima, čitajte dalje.

Porodični auto

Porodični automobil za svaki džep mora biti veliki i prostran

Kupovina automobila na osnovu finansija

Nije loše da birate i auto koji se pokreće strujom, jer se i Uber prebacuje na struju. Rado bismo vam pomogli kada kupujete porodični automobil za svaki džep. Postoji nekoliko saveta koje treba da imate na umu. Broj jedan je koliko vam je sedišta potrebno. Postoji mnogo modela sa sedam sedišta. Ovi često mogu biti dostupni i kao sa pet sedišta. Dovoljno je lako naručiti automobil za koji očekujete da ima sedmoseda, ali ne. Više sedišta možda zvuči kao dobra stvar. Ako vam nikada neće zatrebati, možda ćete dobiti veći prtljažnik odabirom modela sa pet sedišta.

Kako kupiti porodični automobil danas?

Drugi savet je da shvatite da postoje različite vrste „budžetnih“ porodičnih automobila. On Vam je potreban ako se odlučite za vožnju autoputem kroz Crnu Goru. Neki su dostupni po najnižim cenama, dok drugi obećavaju izuzetno niske tekuće troškove. Često je duga garancija proizvođača ili reputacija pouzdanosti vodeće u klasi dobar znak. To znači će automobil koštati malo, iako to nije garancija. Motori takođe igraju ogromnu ulogu u tome koliko će automobil koštati za korišćenje. Efikasnost u potrošnji goriva pomoći u smanjenju poseta benzinskoj stanici. I vašim ukupnim troškovima goriva.

Škoda Octavia

Škoda Octavia je bezbedan par ruku kao odličan porodični automobi. Ujedno i za sve strane i zgodan porodični automobil za svaki džep. Prostran je, praktičan i, pod uslovom da se odlučite za model sa jednim od štedljivijih motora. U tom slučaju njegovi računi za gorivo bi trebalo da budu veoma mali. Ipak, to je automobil koji nudi toliko prostora u unutrašnjosti i prtljažniku.

Mislite i na održavanje

Kada su u pitanju niski troškovi goriva, predlažemo da pronađete 1,5-litarski benzinski model ili 1,6-litarski dizel. Ukratko, oni koji ne prelaze mnogo milja i voze puno gradom verovatno će biti bolje opsluženi benzinom, dok bi oni koji pređu mnogo kilometara ili provode većinu vremena na autoputu bilo mudro da odu na dizel verzija. Prethodna generacija Octavie koja je prodata između 2013. i 2020. Postoji širok izbor polovnih modela između kojih možete izabrati, ali za većinu vozača, oprema srednje klase kao što su SE Drive ili SE L pružaju odlična kombinacija cene i opreme. Tu je i oprema pod nazivom Sportline, koja uključuje suptilno sportske karakteristike kao što su velike aluminijumske felne, ako ste voljni da platite malo više za stil.

Jeftin auto nije loš

Na sreću, postoji ogroman izbor jeftinih automobila za porodice i oni se u velikoj meri razlikuju po veličini i obliku. Kao rezultat toga, postoje modeli za male porodice, srednje porodice i porodice u kojima je broj dece znatno veći od roditelja.

Dvoje u autu

Razmišljajte o porodičnom autu na vreme

Ford Focus

Ako ste tip porodičnog vozača koji želi razuman i jeftin automobil, ali i uživa u vožnji, onda bi Ford Focus mogao biti odlična opcija. To je zato što su Fordovi inženjeri uradili veoma dobar posao sa suspenzijom. Pod ovim podrazumevamo da je na bržim putevima – kao što su oni sa ograničenjem brzine od 60mph ili 70mph – Focus sjajan u okretanju u krivinama, pružajući dobar osećaj kontrole.

  • U Focus Hatchback može da stane do 375 litara prtljaga u prtljažnik, što je manje nego što Škoda Octavia može da podnese, ali je pristojna veličina za porodice sa jednim ili dvoje dece.
  • Stručnjaci za crash testove Euro NCAP-a dodelili su Fordu punih pet od pet zvezdica za bezbednost od nezgoda.
  • Svi modeli dolaze sa Isofik tačkama na spoljnim zadnjim sedištima, tako da ako imate troje dece kojima su potrebna dečija sedišta, bolje ćete gledati veći automobil kao što je Peugeot Rifter, koji je pokriven ispod.

Toiota Corolla Touring Sport

Ima mnogo toga da se kaže o Toioti Corolla Touring Sports – karavanskoj verziji Toiote Corolle. Touring Sports nudi korisno veliki prtljažnik i benzinsko-električni hibrid – što znači da bi trebalo da bude posebno ekonomičan u gradu. Štaviše, iako Corolla nije tako pristupačna za kupovinu kao neke alternative, trebalo bi da se pokaže da je veoma jeftina za korišćenje ako je dobra reputacija Toiote za pouzdanost.

Garancija je visoka za ovaj auto

S druge strane, ne morate da nam verujete na reč, jer Tojota nudi vodeću garanciju u industriji koja traje do 10 godina ili 100.000 milja (šta god nastupi prvo). Jedina stvar koju morate da uradite da bi garancija ostala važeća kada prođu tri godine ili 60.000 milja, je da obavite godišnji servis automobila u zvaničnoj Tojotinoj garaži. Ovo će najverovatnije biti nešto skuplje od nezavisne garaže, kao što je Kvik Fit, ali s obzirom na to da ćete imati Tojote obučene inženjere koji rade na automobilu – i da svaki servis dodaje jednogodišnju garanciju na automobil – izgleda da je to izuzetna vrednost.

Porodice vole veliki auto

Na listi su neki od visoko ocenjenih porodičnih automobila i SUV-ova, koji se dobro ponašaju i pružaju dosta putničkog prostora za celu porodicu, zajedno sa dovoljno prostora za teret za njihove stvari. Najbolje od svega, svi se prodaju za daleko manje od nacionalne prosečne cene, koja je u ovom trenutku za mnoge visoka.

Kia Ceed Sportsvagon

Ako vam se sviđa zvuk Tojote iznad, ali je malo van budžeta, onda postoji pristupačnija alternativa. Dolazi iz Kije i zove se Ceed Sportvagen – i u osnovi je karavanska verzija Ceed hečbeka. Postoji nekoliko razlika između Kije i Tojote koje vredi pomenuti, a jedna od najvećih je garancija koja je sedam godina ili 100.000 milja za razliku od do 10 godina ili 100.000 milja.

Pas u autu

Porodičan auto je dobar i za Vašeg ljubimca

Dizajn ne mora biti dosadan

U međuvremenu, Ceed Sportsvagon je elegantan i manje kontroverzan u svom stilu od Corolle, sa prijatnim enterijerom koji je prepun standardne opreme. Medijski sistem sa ekranom osetljivim na dodir u Kii je odličan, a prtljažnik je masivan za ovu veličinu automobila. Prtljažni prostor je tačnije 625 litara, što je više od Corolle ekvivalentno ručnom koferu i znači da bi trebalo da budete u mogućnosti da stavite sve vrste kolica, kofera, pasa, ravnog nameštaja i drugog tereta u nazad bez mnogo muke. Porodični automobil za svaki džep u svakom pogledu.

adminPorodični automobil za svaki džep

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *