My Blog

Alfa Giulia

Platforma je vrlo fleksibilna, a može podržati pogon na prednje i na sva četiri točka. Svojom modularnošću takođe može poslužiti kao osnova za modele veličine od kompaktnog sportskog coupe’a, pa sve do crossovera sa sedam sedišta.

 

 

 

 

Za sada nema konkretnih potvrda o tehničkim karakteristikama automobila, ali s’ obzirom kako će se prodavati i na američkom tržištu za očekivati je da će tamo imati Chryslerove, a u Evropi Fiatove turbo motore manje zapremine od američke verzije. U svakom slučaju novi model će imati sve  kako bi se Alfa, ako želi povećati svoj sada skromni udio na tržištu, trebala pozicionirati u tzv. near-premium segment.

 

Slikovito rečeno, Alfa bi tamo gde je danas Volvo, a za tako nešto potrebno je napraviti značajan tehnološki iskorak, posebno u kvalitetu i pouzdanosti, gde Italijani još uvek zaostaju za konkurencijom. Upravo zbog toga glavna potreba revitalizacije bi navodno trebala krenuti sa severnoameričkog tržišta kako bi se „popeglali“ nedostaci pre početka tržišne borbe na Starom kontinentu. Dodatni aduti bi navodno trebali biti i nešto povoljnija ciena i duže garancija od uobičajne.

autoadminAlfa Giulia

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *