My Blog

Restilizovani Aygo

Model Toyota Aygo pojavljuje se u restilizovanom izdanju zajedno sa svojim partnerskim modelima koji dele platformu: Citroen C1 i Peugeot 107.

Kao i Citroen i Peugeot, Toyota Aygo dobija nova opciona dnevna svetla i redizajnirani prednji deo koji joj pomaže da opstane na tržištu sa svojim najnovijim dizajnom. Nova prednja maska i farovi daju oštriji izgled, tako da ovaj model sada liči na nedavno proizvedeni novi model Toyota Yaris. U kabini, Toyota je dala instrument tabli nove tamno sive završne površine i uvela kožom presvučen volan. Ono što je najvažnije za automobil u ovom segmentu je smanjenje emisije izduvnih gasova. Auto poseduje 1.0 litarski trocilindrični benzinski motor koji emituje do 99g/km CO2. Ekonomičnost u potrošnji goriva je takođe poboljšana i iznosi prosečno 4,3 L/100 km.

Snaga motora ostaje nepromenjena, odnosno 67 KS, što znači da do 100 km/h automobilu treba  14,2 sekundi. Dodatna zvučna zaštita i posebna podešavanja vešanja treba da pomognu da se obezbedi tiša i udobnija vožnja.

Osveženi model Aygo će biti predstavljen na Salonu automobila u Briselu krajem ovog meseca, Cene još nisu otkrivene, ali se očekuje da osveženi model bude neznatno skuplji od trenutne verzije.

autoadminRestilizovani Aygo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *