My Blog

BMW Gran Coupe

Novi BMW Gran Coupe tehnički se potpuno oslanja na aktuelni kupe serije 6. Razlike između ova dva modela se ogledaju u izmenama i doradama tako da je Gran Coupe duži za 111 milimetara, dok je karoserija oblikovana sa posebno eleganto kao limuzina. Gran Coupe ističu agresivna ksenonska svetla i velike i atraktivne 18-inčne felne.

 

 

 

Gran Coupe će imati u ponudi posebnu paletu visokokvalitetnih materijala u elegantnim kombinacijama boja. Posebno egzotičnom se čini unutrašnjost obložena Dakota kožom sa istaknutim šavovima. Takođe, Gran Coupe neće oskudevati ni u praktičnosti pa će uz 4+1 smeštaj putnika nuditi i 460 litara zapremine u prtljažniku. Opciono se može ugraditi mnogobrojna dodatna oprema kao što je visokokvalitetni Bang & Olufsen audio sistem itd.

 

Gran Coupe BMW će u početku ponuditi tri motora: 640i sa trolitrenim turbobenzinskim motorom koji proizvodi 320 KS i 450 Nm, sa ubrzanjem do 100 km/h za samo 5,4 sekunde ; 650i sa 4,4-litarskim V8 motorom sa 450 KS i 650 Nm okretnog momenta i ubrzanjem do 100 km/h stiže za samo 4,6 sekundi.

 

U ponudi će biti i 640d model sa dizelskim motorom zapremine tri litra i sa 313 KS i 630 Nm obrtnog momenta. To što je reč o dizel modelu ne znači da će kupci biti uskraćeno za performanse jer će ubrzanje do 100 km/h biti moguće za 5,4 sekundi.

Sa bilo kojim od ova tri motora Gran Coupe dolazi opremljen 8-stepenim automatskim menjačem i pogonom na zadnje točkove dok je za model 650i moguće naručiti i  pogon na sve točkove.

autoadminBMW Gran Coupe

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *